Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Νεκρός 18χρονος στην Ελλάδα του Μνημονίου επειδή δεν είχε εισιτήριο

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 18χρονου νέου να διαφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϋ. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϋ 12 στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Περιστέρι. Μία στάση αργότερα μπήκε ελεγκτής.
Επειδή ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο, προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο προσπάθησε να διαφύγει πατώντας το μπουτόν ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από τις πόρτες του οχήματος. Οι πόρτα άνοιξε ενώ το τρόλεϋ ήταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.  

Σύμφωνα με το «Βήμα» ο νεαρός, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε  αρχικά στο νοσοκομείο Αγιά Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή. Εξετάζονται όμως και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: