Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Εν αρχή

Ξεκινάμε λοιπόν ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης των Ιστολογίων.
Σε μια προσπάθεια να καλύψουμε με το προσωπικό μας σημειωματάριο τον «ενδιάμεσο χώρο». Κι όταν λέμε ενδιάμεσο χώρο δεν εννοούμε βέβαια αυτόν της κεντροαριστεράς.
Με την κατάθεση σκέψεων, απόψεων και ιδεών προσωπικές από τη μια, σε χώρο με δημόσια πρόσβαση από την άλλη, ευελπιστούμε να καλύψουμε τον ενδιάμεσο χώρο ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο, τον χώρο ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, τον χώρο ανάμεσα στις ιδιαίτερες και κατ΄ άτομο σκέψεις με το κοινωνικό «πράττειν».
Ευελπιστούμε στη διαδρομή αυτή να βρούμε κι άλλους συνοδοιπόρους με τους οποίους θα μοιραστούμε σκέψεις και αγωνίες για την κοινωνία, την τέχνη, τον αθλητισμό, την οικολογία και το περιβάλλον, την χώρα μας και τον κόσμο σε κάθε έκταση και πτυχή.
Να ξεσηκώσουμε αντιρρήσεις, να προβληματίσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε ει δυνατόν σε καίρια ζητήματα και εν τέλει να συναντηθούμε. Καλό μας ταξίδι λοιπόν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικο το blog :))))

... χμ αυτό στο τίτλο
Αφρικάνικη παροιμία:
¨Μόνος πας πιο γρήγορα, με άλλους πας πιο μακρυά.¨
Αποψη Σταυρου: πηγαίνοντας μακρυά με άλλους ξεχνάς συνήθως από που ξεκίνησες και που ήθελες να πας αφού ταυτίζεσαι με την ¨αγέλη¨ και τους στόχους του ¨τσοπάνου¨.
Η ελευθερία προϋποθέτει μοναχικότητα ...