Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. συνεδριάζει, στο Δημοτικό Κατάστημα, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Υμηττού με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Α. Επικύρωση πρακτικών.
Β. Ανακοινώσεις.
Γ. θέματα.
και εδώ το υπόλοιπο1. Πρόσληψη προσωπικού για κάλυψη εποχικής και πρόσκαιρης ανάγκης ελαιοχρωματισμού των σχολείων Υμηττού.
2. Εφαρμογή ή όχι της οικολογικής μεθόδου καταπολέμησης της κάμπιας των πεύκων, με την χρήση φερομόνης του θηλυκού εντόμου.
3. Καθορισμός τέλους καθαριότητας χώρων λειτουργίας Λαϊκών Αγορών που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθήνας-Πειραιά για το οικονομικό έτος 2010.
4. Καθορισμός χώρου για την τοποθέτηση περιπτέρου που θα παραχωρηθεί σε πολεμιστές της Κύπρου, άτομα με αναπηρία και πολυτέκνους.
5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών του έργου "Άνακαίνιση & Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος".
6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών του έργου "Επίστρωση Συνθετικού Τάπητα & Συνθετικού Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού".
7. Προσθήκη & δευτερου αριθμού κυκλοφορίας (ΥΕΧ 7419)σε ήδη υπάρχουσα πινακίδα αποκλειστικής στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου(ΤΡΒ 1035)επί της οδού Νικοπόλεως 21.
8. Καθορισμός χώρου για την αποκλειστική (προσωρινή για 5 έτη)στάθμευση του ΥΚΜ 9478 ΙΧΕ στην οδό Νικοπόλεως 23.
9. Διάθεση πιστώσεων ΣΑΤΑ 2008-2009.
10. Αναμόρωση προϋπολογισμού εσόδων & εξόδων Δήμου οικον.έτους 2009.
11. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ.του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 3ου Νηπιαγωγείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικής διαχείρισης οικον. έτους 2008.
12. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 4ου Νηπιαγωγείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οινομικής διαχείρισης οικον. έτους 2008.
13. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 1ου & 2ου Δημ.Σχ.Υμηττού και 2ου Νηπιαγωγείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικής διαχείρισης οικον. έτους 2008".
14. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 4ου & 5ου Δημ.Σχ.Υμηττού και 1ου Νηπιαγωγείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικής διαχείρισης οικον.έτους 2008".
15. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικής διαχείρισης οικον. έτους 2008".
16. Έγκριση των αποφάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου της Σχολ. Επιτροπής του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Υμηττού "Περί εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικής διαχείρισης οικον.έτους 2008".
17. Απαγόρευση στάθμευσης & στάσης οχημάτων εμπρός απο εγκεκριμένη θέση στάθμευσης στην οδό Παπαστράτου 16.
18. Επιστροφή χρημάτων αχρεωστήτως καταβληθέντων.
19. Υλοτομία ενός δένδρου ακακίας στην οδό Περιστάσεως 24.
20. Υλοτομία ένός δένδρου βραχυχίτωνα στην οδό Υψηλάντου 29.
21. Έγκριση της "Μελέτης για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε περιοχές του Δήμου Υμηττού".
22. Έγκριση της "Μελέτης διατύπωσης μέτρων για την περιβαλλοντική προστασία στις γειτονιές Δήμου Υμηττού".
23. Συζήτηση επι της υποβληθείσας πρότασης Δημοτών για "Κατάργηση της προθεσμίας για το τέλος της διαβούλευσης" για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
24. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Υμηττού.
25. Πεζοδρομήσεις οδών.
26. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Νομικού Προσώπου Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Υμηττού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: