Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

2ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας

11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2013
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού
(πρώην Αεροδρόμιο)

Ενώ γύρω μας γκρεμίζονται τα θεμέλια του παρελθόντος, εμείς ποτίζουμε τα λουλούδια που φυτρώνουν στα συντρίμμια!

Τρόικα, χαράτσια, καταστροφή του περιβάλλοντος, απολύσεις, περικοπές αποδοχών, συσσίτια, αυτοκτονίες... Ειδήσεις με τις οποίες εξοικειωθήκαμε, γεγονότα που παρακολουθούμε πλέον ανήμποροι να τα αποτρέψουμε γιατί το θέλουμε όλοι μαζί αλλά το παλεύουμε ατομικά.

Κι όμως με την δημιουργία ομάδων ζωής χωρίς κέρδος, την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών και όχι ελεημοσύνης, πανικού και απελπισίας, ένας άλλος κόσμος γεννιέται από τα συντρίμμια της κερδοσκοπίας.
         
Ας αναζητήσουμε το πότε και το πώς όλοι μαζί στο 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικής, Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας... Διαβάστε περισσότερα

Οικοαυτάρκεια και Παραδοσιακή Διατροφή

Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 1 το μεσημέρι.

2ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αλληλέγγυας & Συνεργατικής Οικονομίας

Βιταληά  vs  Hamburger

Monsanto, McDonalds, Coca-Cola, Condex Alimentarius... Παγκόσμιοι διατροφικοί κίνδυνοι που μπαίνουν καθημερινά στη ζωή μας, κερδοσκοπούν σε βάρος μας ταΐζοντάς μας με «νόμιμα» δηλητήρια.

Η λύση έρχεται από τα παλιά με όχημα την σοφία των προγόνων μας. Με την επιστροφή μας στην παραδοσιακή διατροφή, στην «μεσογειακή δίαιτα» και αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να ελέγξουμε την διατροφή μας και να ενισχύσουμε την υγεία μας.
         
Ας αναζητήσουμε το πώς στην εκδήλωση συζήτηση που διοργανώνει η ΒΙΟΖΩ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 1 το μεσημέρι στα... Διαβάστε περισσότερα

Εργασιακές ΟικοΚοινότητες, ΟικοΑυτάρκεια, Ανταλλαγή Αγαθών και Αντίσταση στην Παγκοσμιοποίηση!

Τοπικά, Ομαδικά, στο δικό μας Σύστημα της Αγάπης στον Άνθρωπο και στη Φύση!

Το Σάββατο 12/10 στις 3μμ. Οργάνωση: Ηλέσιον

Δεν υπάρχουν σχόλια: