Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ !

Σε μια πρωτότυπη παρέμβαση για τα δεδομένα του Υμηττού προχώρησε η Δημοτική Ομάδα "Πολίτες Σε Κίνηση" . Έχοντας παρατηρήσει το πρόβλημα που δημιουργείται στην προσβασιμότητα των πεζοδρομίων όταν μπροστά στις ειδικές ράμπες παρκάρουν αυτοκίνητα αποφάσισε να τυπώσει τις Πράσινες Κλήσεις.. Με αυτές οι συνδημότες μας θα ενημερώνονται για το πρόβλημα που δημιουργεί το απρόσεκτο παρκάρισμα και αισιοδοξούμε την επόμενη φορά να σκέφτονται αυτούς που τόσο πολύ έχουν ανάγκη αυτές τις ειδικές ράμπες. Όταν σκεφτόμαστε τον Άλλον ουσιαστικά καλυτερεύουμε την ίδια μας τη Ζωή.




Π Ρ Α Σ Ι Ν Η Κ Λ Η Σ Η
Η στάθμευση μπροστά από τις βοηθητικές ράμπες είναι δυστυχώς κάτι συνηθισμένο και συνήθως γίνεται από όλους μας χωρίς καν να το καταλάβουμε. Όμως, οι ράμπες αυτές έχουν κατασκευαστεί με αποκλειστικό στόχο να βοηθούν τη μετακίνηση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, κινητικά προβλήματα καθώς και τους γονείς που μεταφέρουν μωρά σε καροτσάκια.
Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα σταθμεύσετε δώστε λίγο μεγαλύτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην αποκλείεται η χρήση της βοηθητικής ράμπας στα πεζοδρόμια.
Όταν ενδιαφερόμαστε για τους άλλους η ζωή μας γίνεται καλύτερη.

1 σχόλιο:

KourtGeo είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!ΜΠΡΑΒΟ