Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

BETO και μόνο ΒΕΤΟ

Ο Λαός μέσα στην θυμοσοφία του έχει βρει πολλούς τρόπους για να το εκφράσει. Κάποιες φορές με λανθάνοντα σεξισμό (οι ναύτες που γαμούσανε γινήκαν καπετάνιοι - σηκωθήκαν τα κολοκυθάκια να γαμήσουν τον μανάβη - μάθανε πως γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι) και κάποιες άλλες με "πολιτική ορθότητα" (εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι). Αφορμή για τα παραπάνω δόθηκε από την τελευταία δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων την οποία και παραθέτω απο το in.gr : "Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό Νewsweek, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι για λόγους «εθνικής καθαρότητας» δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων που βρίσκονται στο έδαφός της.
Ο ίδιος μίλησε για «μια μεγάλη τουρκική μειονότητα, μια μεγάλη αλβανική μειονότητα και μια μικρή 'μακεδονική' μειονότητα»."
Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω τις γεμάτες αλυτρωτισμό δηλώσεις του ή τα σύννεφα πολέμου τα οποία εξ αιτίας της μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται . Απλά θέλω να τις αφιερώσω σε όλους αυτούς ( κάποιους από τον χώρο της Αριστεράς/sic!) που τον τελευταίο καιρό μας έχουν ζαλίσει με διάφορα φληναφλήματα του τύπου "περι δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό", "περί εμπαθούς ελληνικού αντιαμερικανισμού" ή "περί ελληνικού εθνικισμού και επιθετικότητας". Σε όλους αυτούς , απολογητές της "Αυτοκρατορίας" και της Παγκοσμιοποίησης , συνοδοιπόρους του Σόρος και συνεταίρους στον εθνομηδενισμό και τον ενδοτισμό , που μιλάνε πριν να σκεφτούν και κατηγορούν το οτιδήποτε αρκεί να έχει το επίθετο "Ελληνικός" μπροστά . Δυστυχώς για αυτούς η περίοδος του ¨εκσυγχρονισμού" έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Οι καιροί μας , δύσκολοι καιροί είναι αλήθεια, απαιτούν εγρήγορση. Όμως για το συγκεκριμένο, η απάντηση μία : ΒΕΤΟ και μόνο ΒΕΤΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: