Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ διαπράττεται ΤΩΡΑ !!!



Δεκάδες νεκροί Παλαιστίνιοι είναι ο απολογισμός των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, με στόχο μαχητές της Χαμάς.
Η επιχείρηση είναι από τις μεγαλύτερες και από τις αιματηρότερες στη Λωρίδα της Γάζας μετά την αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από την περιοχή το Σεπτέμβριο του 2005. Όπως μετέδωσε η ισραηλινή τηλεόραση, ένα ολόκληρο σύνταγμα του ισραηλινού στρατού, δηλαδή περίπου 2.000 άνδρες, επιχειρεί στην περιοχή.
Τουλάχιστον 61 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους μόνο χτες, εκ των οποίων οι μισοί, τουλάχιστον, ήταν άμαxοι. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 85 Παλαιστίνιοι.
Ο υφυπουργός Αμυνας του Ισραήλ , την Πέμπτη ,ανέφερε τη λέξη «shoah», την οποία χρησιμοποιούν οι Εβραίοι όταν αναφέρονται στο Ολοκαύτωμα. Η αναφορά αυτή προκάλεσε αίσθηση σε πολλά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος όμως έσπευσε στη συνέχεια να αποδώσει τη σύγχυση σε λάθος μετάφραση της εβραϊκής λέξης.
Η ευαίσθητη σε άλλες περιπτώσεις διεθνή κοινότητα αντιδρά λες και έχει να αντιμετωπίσει ένα τροχαίο δυστύχημα! Στην γενικευμένη σιωπή που προσπαθούν να επιβάλλουν Διεθνείς Οργανισμοί, λόμπι και ΜΜΕ επιβάλλεται η άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους πολιορκημένους της Γάζα με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο. Διαρκής και άμεση ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στη Γάζα http://www.intifada.gr/
Βίντεο από την δολοφονία βρέφους 6 μηνών. Προφανώς συνιστούσε απειλή για το "Δημοκρατικό" κράτος του Ισραήλ.

2 σχόλια:

Giannis Ianossss είπε...

Ολοκαύτωμα
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη (???) εγκυκλοπαίδεια
Με τον όρο Ολοκαύτωμα περιγράφεται ο συστηματικός διωγμός και η γενοκτονία με την υποκίνηση του κράτους, διαφόρων εθνικών, θρησκευτικών και πολιτικών ομάδων....... ( σσ.η συνέχεια του ορισμού πρέπει πλέον να διαγραφεί)..... κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από την Ναζιστική Γερμανία και τους συνεργάτες τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.